Διαφήμιση
Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2023 12:19

Nexo: η σειρά P+ series διευρύνεται

Η σεριά P+ series της Nexo έκανε το ντεμπούτο της με το λανσάρισμα του P12 πριν από 4 χρόνια και συγκεκριμένα το 2019. Γρήγορα η σειρά απέδειξε τη δημοφιλία της καθώς εγκαταστάσθηκε σε θέατρα, halls, sports stadia και χώρους φιλοξενίας, ενώ στα προϊόντα της σειράς επένδυσαν και πολλές εταιρίες από τους κλάδους του rental και των event.
Σήμερα, η σειρά έχει διευρυνθεί κατά ακόμα δυο προϊόντα καθώς στα πλαίσια της πρόσφατης έκθεσης PLASA 2023 στο Λονδίνο, η εταιρία παρουσίασε τα δυο νέα μέλη της σειράς και συγκεκριμένα, το P18 και το L20 sub.

Τα δυο νέα μοντέλα ήρθα να προστεθούν στην ήδη υπάρχουσα γκάμα της P+ series που περιλαμβάνει τα P8, P10, P12 και P15, καθώς και τα L15 και L18 sub bass.
Το νέο P18 αποτελεί μια ομοαξονική υλοποίηση που διαθέτει ένα γούφερ 18ιντσών με μαγνητικό σύστημα νεοδυμίου και ένα HF driver με 4ιντσο διάφραγμα που βρίσκεται ομοαξονικά τοποθετημένο ως προς τον άξονα του γούφερ.
Αμφότερα φιλοξενούνται σε μια compact διαστάσεων καμπίνα (680mm x 579mm x 446mm). Η απόκριση συχνότητας του ηχείου εκτείνεται από τα 50Hz-20kHz, και το μέγιστο SPL του ανέρχεται στα 140dB peak
Όπως και τα υπόλοιπα ηχεία της σειράς P+ Series, το P18 είναι ένα ιδιαίτερα ευέλικτο ηχείο που υποστηρίζει διαφορετικά HF coverage patterns, καθώς η διασπορά της κόρνας του είναι είτε 60°x 60° (στάνταρ), είτε 90°x 40°, είτε η κάλυψη είναι ασσύμετρη 50°- 90°x 40° σε οριζόντιο και κάθετο άξονα αντίστοιχα.
Σύμφωνα με την εταιρία, η διαδικασία σεταρίσματος του ηχείου για την επιλογή της επιθυμητής διασποράς είναι ιδιαίτερα εύκολη και δεν θα χρειαστείτε πάνω από 15 δευτερόλεπτα.
Σημειωτέον ότι το νέο P18 διατίθεται σε Touring και Installation εκδόσεις (passive only), καθώς και σε υβριδικές TIS εκδόσεις.

Οσον αφορά τα sub L15 και L18, σ’ αυτά ήρθε να τοποθετηθεί το νέο L20 με το 20-inch long-excursion driver, που επιτυγχάνει επίπεδα SPL της τάξεως των 141dB Peak, ενώ όσον αφορά το κατώτατο φάσμα η συχνοτική του απόκριση εκκινεί από τα  28Hz.
Όλα τα ηχεία της σειράς ελέγχονται και οδηγούνται από τους Nexo NXAMPMK2 ή DTD/ DTDAMP που υποστηρίζουν πλήρως τις δυνατότητες των ηχείων διαθέτοντας το απαιτούμενο processing και την απαραίτητη ισχύ, συνδυάζοντας παράλληλα multi-channel εφαρμογές και networkable amplification με πλήρη έλεγχο και προστασία των ηχείων. Υποστηρίζουν επίσης Linear phase pre-sets και για τις καμπίνες της σειράς P+ για κάθετες και οριζόντιες εφαρμογές και εγκαστάσεις, καθιστώντας τη διαδικασία οδήγησης μια ‘Plug & Play’ λύση για κάθε ανάγκη και κάθε σύστημα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα δυο νέα P18 και L20, καθώς και για όλη τη σειρά P+ Series της Nexo, θα σας δώσουν στην IMA Audio & Lighting…

Επαφή
IMA Audio & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση